Η εταιρεία BOULEKOS Dynamic ιδρύθηκε το 1980 από τον Ιωάννη Μπουλέκο και έχει ως αντικείμενο εργασιών την ενασχόληση στον χώρο του αυτοκινήτου με επιμέρους τομείς την Πώληση αυτοκινήτων, την Βελτίωση και Εξέλιξη κινητήρων και αμαξωμάτων, την Συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και την Πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων & αξεσουάρ, με εξειδίκευση σε αυτοκίνητα του Group V.A.G. (AUDI, VW, SEAT, SKODA).

Από το 1989, η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1.500 m2, επί της οδού Τατοΐου 84-86 στην Μεταμόρφωση Αττικής.
Οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας BOULEKOS Dynamic διαθέτουν όλο τον απαιτούμενο τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των εργασιών, καθώς και την έρευνα και εξέλιξη των PROJECTS που κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί από την εταιρεία BOULEKOS Dynamic.

Το 2005 η BOULEKOS Dynamic εξελίσσει και εισάγει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν με την ονομασία SPRINT BOOSTER, μία ηλεκτρονική συσκευή που εξαλείφει το πρόβλημα της μειωμένης απόκρισης του γκαζιού, των αυτοκινήτων που διαθέτουν ηλεκτρονικό γκάζι, δίνοντας άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού.
Σήμερα το SPRINT BOOSTER που αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα της BOULEKOS Dynamic, εξάγεται και πωλείται σε όλες τις χώρες του κόσμου κατακτώντας με την χρηστικότητά του την παγκόσμια αγορά.

Από το 2010 η εταιρία έχοντας ως βασικό στόχο την καινοτομία και πρωτοπορία στον τομέα του αυτοκινήτου, δημιουργεί τμήμα υγραεριοκίνησης boulekos gas και σε συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρίες μετατροπών υγραερίου, πραγματοποιεί μετατροπές υγραεριοκίνησης για όλη την γκάμα των αυτοκινήτων.

 
 
Τατοΐου 84, Μεταμόρφωση | T.K. 144 52, Αθήνα | Τηλ. κέντρο : 210 2828050| Fax : 210 2835661
                               


Boulekos Dynamic